هاستینگ

هاستینگ

هاستینگ همان چیزی است که وقتی می خواهید وب سایت تان روی شبکه بین المللی (اینترنت) برای همه قابل دیدن باشد به آن نیاز دارید. به زبان ساده، وب سایت شما باید روی یک سرویس دهنده میزبان قرار گیرد.

کامپیوتر شخصی شما هم می تواند به صورت یک سرویس دهنده میزبان تنظیم و راه اندازی شود اما اگر قصدتان جذب ترافیک یا «بازدید کننده» زیاد برای سایت تان است، این کار زیاد عاقلانه به نظر نمی رسد برای اینکه وب سایت شما در اینترنت در دسترس باشد لازم است کامپیوترشما همیشه روشن و به اینترنت متصل باشد؛ به محض خاموش شدن کامپیوتر دیگر کسی سایت شما را نمی بیند.

 

 

 

Hosting

 

 

از طرف دیگر برای هاستینگ اگر با نرم افزارهای راه اندازی سرور آشنا نباشید، این کار می تواند برای شما پیچیده باشد در نتیجه اصلاح اشکالات و خرابی های احتمالی سرورتان وقت و انرژی زیادی می خواهد .

به همین دلایل تمام شرکت ها، ارگان ها و حتی افراد شخصی که نیاز به وب سایت دارند برای میزبانی سایت شان به سراغ شرکت های ارائه دهنده خدمات میزبانی می روند.

در چنین شرکت هایی سرورهای آنها غالباً در خارج از ایران و در معروف ترین و مجهزترین Datacenterهای دنیا قرار دارد جایی که به صورت ۲۴ ساعته برق به سرورها متصل است و اینترنت قطعی ندارد و برای مواقع اضطراری تمهیداتی اندیشیده شده است.

 

 

Hosting

 

 

شما به عنوان مشتری به فضای کوچکی از این سرورها دسترسی دارید که با داشتن فضایی هرچند کوچک و کم حجم به یک تیم از متخصصان اینترنت برای نگهداری وب سایت تان متصل خواهید بود که در طول ۲۴ ساعت می کوشند که این سرویس متوقف نشود.

در اکثر موارد، یک سرور میزبان وب فضای Hard خود را به فضاهای کوچک تری تقسیم کرده و آن را با هزینه کمتر در اختیار افراد مختلف قرار می دهد در این حالت از چندین سایت تا چند صد سایت از سرور میزبان به صورت مشترک استفاده می کنند.

برای سایت های مهم یا با حجم اطلاعات بالا، سرورهای اختصاصی از نظر امنیتی و پایداری سرویس ها به هیچ وجه قابل مقایسه با سرور های مشترک نیستند. هر سرویس عمومی و اضافی نصب شده روی سرورهای مشترک و هر سایت دیگر روی آن سرور می تواند یک کانال ورودی برای هکرها باشد.

 

 

Hosting

 

 

فضای Host دارای یک آدرس اینترنتی منحصر بفرد بنام IP  می باشد

همچنین حجم و انبوه درخواست ها روی سرور پایداری و سرعت آن را قطعاً کاهش خواهد داد. از طرف دیگر این نکته که سرورهای میزبان شما در چه مرکز داده ای و در کدام کشور واقع شده و فراهم شدن شرایط امکانات این مرکز داده از نظر پهنای باند، امکانات امنیتی، استحکام بنای فیزیکی، پیش بینی شرایط بحرانی مانند قطعی برق، آتش سوزی، زلزله و… تا چه میزان است از شاخص های مهمی برای تصمیم گیری جهت انتخاب یک سرویس دهنده خدمات میزبانی وب است.

فضا و اطلاعات سایت شما باید بر روی یکی از کامپیوترهای میزبان متصل به اینترنت قرار گیرد تا دیگران بتوانند در هر لحظه از شبانه روز به آن دسترسی داشته باشند.

در حقیقت میزبان یا Host ، تمام یا بخشی کوچک از فضای یک کامپیوتر همیشه متصل به اینترنت است که به مرورگرها این امکان را می‌دهد که با تایپ دامنه شما در بخش مرورگر خود ، بتوانند به صفحات وب سایت شما دسترسی پیدا کنند و یا برنامه ای خاص را برای ایجاد آن صفحات اجرا کنند.

فضای Host دارای یک آدرس اینترنتی منحصر بفرد بنام IP ، یک حوزه منحصــر بفرد و یک نام منحصـر بفــرد که کامپیوتر شما را در شبکه می شناساند ، می باشد . به عبارت دیگر ، میزبانی یک سایت عبارت است از فراهم نمودن محلی مناسب بعنوان پایگاه اصلی برای ارسال و دریافت اطلاعات از طریق اینترنت که در اصطلاح فنی به آن Web Hosting می گویند.

 

 

 

Hosting

 

 

هاست و وب هاستینگ چیست؟

خدمات میزبانی وب نوعی از خدمات میزبانی اینترنت می باشد که امکان معرفی سازمان ها و اشخاص را در سطح جهانی و توسط وب سایت آن ها فراهم می سازد. میزبان وب، شرکت هایی هستند که فضایی از سروری که متعلق به خودشان است و یا برای کاربران آماده کرده اند را در اختیار مشتریان خود قرار می دهند که البته غالباً این سرور ها در دیتاسنتر نگهداری می شوند و از اتصال اینترنتی مطمئنی برخوردارند.

میزبانان وب در صورت داشتن دیتاسنتر می توانند امکان نگهداری و اتصال به اینترنت را برای سرور افراد و شرکت های دیگر نیز فراهم نمایند که به این نوع خدمات آن ها Colocation و یا خدمات میزبانی و نگهداری سرور گفته می شود. نام دیگر Colocation به زبان آمریکای لاتین یا فرانسوی Housing می باشد.

 

 

 

Hosting

 

گستره خدمات میزبانی وب بسیار بسیار وسیع می باشد. و البته پایه ای و بنیادین ترین آن، میزبانی صفحات وب و فایل های کم حجم می باشد.

در این نوع خدمات هاستینگ، فایل ها توسط پروتکل انتقال داده یا FTP و یا یک رابط نمایشی تحت وب مانند امکانات کنترل پنل های هاست و… بر روی سرور آپلود می شوند. فایل ها معمولاً دقیقاً مشابه حالت اولشان و یا با پردازشی بسیار اندک به وب یا شبکه منتقل می شوند. بسیاری از شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی یا (ISP) ها این خدمات انتقال داده یا اطلاعات را به صورت رایگان به کاربرانشان ارائه می دهند.

اشخاص و سازمان ها می توانند از شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی متفاوت زیادی بهره ببرند. البته لازم به ذکر است هاستینگ وب سایت شخصی غالباً می تواند رایگان، با اسپانسرهای تبلیغاتی و یا بسیار ارزان انجام گیرد اما میزبانی و هاست وب سایت های تجاری بسته به حجم و نوع سایت ها با هزینه های بیشتری انجام می گیرند.

 

 

Hosting

 

 

 

میزبانی تک صفحه ای معمولا برای وب سایت های شخصی آزاردهنده می باشند چرا که وب سایت های پیچیده هاست و وب هاستینگ از مجموعه های ترکیبی بیشتری تشکیل شده است که شامل پشتیبانی از دیتابیس یا مرکز داده و یا پلتفرم های توسعه نرم افزار مانند PHP، Ruby On Rails، ColdFusion و یا ASP.NET نیز می باشند.

این امکانات به کاربران این اجازه را می دهند که اسکریپت ها و کدهایی برای نرم افزارهای تحت وب مانند انجمن گفتگو (Forume) و یا سیستم های مدیریت محتوا و… بنویسند و یا نصب نمایند. همچنان امکاناتی مانند Secure Sockets Layer یا SSL برای تجارت الکترونیک فراهم گشته است. که مجموع این خدمات میزبانی داده و کنترل پنل و… در قالب هاست اشتراکی توسط میزبان تارنمای ایران فراهم می گردد.

 

 

Hosting

 

 

هاستینگ یا میزبان از یک Interface ( رابط کاربری نمایشی ) یا کنترل پنل برای مدیریت وب سرور ( میزبان شبکه ) و نصب اسکریپت ها نیز بهره می برد. به علاوه این که کنترل پنل ها ماژول ها و نرم افزارهای خدماتی دیگری مانند ایمیل، نرم افزارهای آماری و… را نیز در بر می گیرند. برخی هاست ها برای کاربری های خاصی مانند خدمات تجارت الکترونیک و یا نرم افزارهای به خصوصی اختصاصی سازی می شوند که غالباً این نوع هاست ها توسط کمپانی های بزرگی استفاده می شود که نیاز به ساختارهای شبکه خارجی و… دارند.

 

 

doit-tech طراحی سایت، سئو و برندینگ

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =